woensdag 8 juni 2011

Koen door de weeks & the pictures!

Tot nu toe heb ik voornamelijk verteld over de weekenden, maar uiteraard ben ik door de week ook in Nepal :-) Linda werkt dan natuurlijk bij het Ministry of Education en ik werk aan het schrijven van artikelen (al twee eerste versies verstuurd). Het gaat lekker die smoglucht doet me goed! Zo goed dat ik twee weken langer kan blijven. Verder soms problemen met internet, maar dat doet me denken aan de ICT faciliteiten van de UvA ;-)
Verder lunchen met momo’s of biertjes drinken met de andere westerlingen hier. Zo hebben we housewarmings, verjaardagen, naar een kroeg met live muziek of gewoon een borrel. Linda bouwt steeds verder aan haar huisje. Ingelijste foto’s, nieuwe vloerbedekking en ik heb nu naast een eigen kantoor ook een lounge om te ontspannen.
Zo dat waren weer drie blogs achterelkaar, ik maak toch meer mee dan ik had gedacht! Ik zal de volgende blog weer volgende week donderdag schrijven (echt waar...).

2 opmerkingen:

 1. Mooi dat je lekker aan schijven toekomt. Weinig afleidingen denk ik? Alleen wel jammer dat heel veel foto's op zijn kant staan, maar jullie maken zo te zien en horen wel heel veel leuke dingen mee.
  Groetjes Gabrielle

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hee Koen & Linda,

  Ziet er prachtig uit, alle foto´s! Ik had even niet op jullie blog gekeken en alweer veel gemist.

  Hier in Olanda net een heftig vrijgezellenfeest van Demian gehad, zal jullie de foto´s maar besparen ;)

  Groeten, Pieter

  BeantwoordenVerwijderen