woensdag 1 februari 2012

Beste allemaal

VSO Nepal probeert elk jaar een conferentie te organiseren waar we alle vrijwilligers in het land voor bijeen brengen en gezamelijk kunnen kijken wat is gedaan in het afgelopen jaar en wat we nodig hebben om het komende jaar ons werk met lokale partners op een goede manier te kunnen verrichten. Voor vele van ons is dit de enige mogelijkheid om de andere vrijwilligers te zien omdat we over het hele land zijn geplaatst. Omdat we geloven in het werken onder lokale omstandigheden wordt deze conferentie gehouden met zo min mogelijk kosten, dus lokaal vervoer van en naar de lokatie en simpele huisvesting en maaltijden, maar omdat we zo ver vespreid over het land zitten en rond de 50 mensen zijn komen we toch uit op een aantal kosten.

Daarbij heeft ook VSO Nepal de gevolgen van de economische crisis ondervonden en op een aantal plekken flink moeten snijden in het budget, waardoor er nog minder mogelijkheden zijn voor vrijwilligers en personeel om bij elkaar te komen, trainings en workshops te organiseren of een andere project lokatie te bezoeken, waardoor deze conferentie nog meer nodig is geworden maar helaas er geen budget meer voor is.

Om deze redenen hebben VSO Vrijwilligers Jimi, Lula en Jo besloten mee te doen aan een triathlon om zo geld in te zamelen voor het behouden van onze conferentie. een aantal dappere onder ons hebben zich opgegeven om 1,5 kilometer te zwemmen door een ijskoud bergmeer, gevolgd door 40 kilometer fietsen door het laaggebergte van de Anapurna en tenslotte 10 kilometer te rennen heuvelopwaarts, (voor meer informatie, kijk op http://himalayanrush.com/). We zouden graag van jullie willen horen hoeveel je bereid bent te geven voor elke kilometer die wordt afgelegd (154,5 mogelijk in totaal) of om als eenmalige donatie voor de conferentie over te maken.

Het bedrag gaat via VSO Nepal en is daarmee belasting aftrekbaar, ook hebben wij de garantie dat 100% van het bedrag beschikbaar is voor de conferentie. We zullen allen die ons hierin willen steunen op de hoogte houden van de totale opbrengst en officiele verklaringen dat het bedrag is ontvangen kunnen door VSO op verzoek worden verzonden.

We hopen op je te kunnen rekenen!

Doneren kan naar de rekening van: L.F. Ris 385241259
Ik maak het dan direct over naar VSO Nepal via mijn nepalese bankrekening.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten